Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ТЯ СЕ БОРИ ЗА НАРОДА, НО НЕ Й ПРЕЧИ ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕЛИЗАБЕТ ТЕЙЛЪР! НАДНИКНЕТЕ В ГАРДЕРОБА ТОП БГ ДАМАТА ТЯ СЕ БОРИ ЗА НАРОДА, НО НЕ Й ПРЕЧИ ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕЛИЗАБЕТ ТЕЙЛЪР! НАДНИКНЕТЕ В ГАРДЕРОБА ТОП БГ ДАМАТА
Facebook Twitter Google+Янка Такева се фука има  завиден гардероб, синдикалистката на даскалите с шалове и бижута за стотици левове Янка Такева, която от години... ТЯ СЕ БОРИ ЗА НАРОДА, НО НЕ Й ПРЕЧИ ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕЛИЗАБЕТ ТЕЙЛЪР! НАДНИКНЕТЕ В ГАРДЕРОБА ТОП БГ ДАМАТА

Янка Такева се фука има  завиден гардероб, синдикалистката на даскалите с шалове и бижута за стотици левове

Янка Такева, която от години оглавява учителския профсъюз има гардероб на който може да завиди даже английската кралица. Какво да кажем за обикновените даскали. Които едва свързват двата края.

Учители негодуват, че колекцията от най-различни шалове на тяхната лидерка се оценяват на 100 хилядарки.

А тя е тръгнала да предвожда отрудените даскали да се борят за демокрация.

Янка Такева тъне в голям лукс и не признава никаква друга материя освен коприна и кашмир за аксесоарите, с които увива врата си, твърдят запознати. Костюмите, с които се кипри синдикалистката са все от водещи дизайнери. Но трябва да й се признае, че винаги избира българското. За което плаща от порядъка на 2, 3 хиляди лева за ансамбъл от пола със сако, предават от електронното издание лидер в светките новини hotarena.net.

Такева е и голяма почитателка на златните бижута. На ушите си кичи винаги златни обеци. А пръстените й са изработени специално за нея с инкрустирани скъпоценни камъни. Завистиниците й твърдят, че всеки месец профсъюзната шефка се сдобива с по някое  ново бижу.

Достолепната дама често си позволява да ходи на далечни пътувания. За да отмаря от тежката си задача да защитава учителските права. Което буди сериозно недоумение в бранша от къде намира толкова средства да поддържа лъскав начин на живот на фона на мизерстващия български учител.

Още от категорията
Коментари