Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това трябва да го използва всяка дама! Цветовете, които ни подмладяват с 10 години, правят ни по-жизнени и красиви Това трябва да го използва всяка дама! Цветовете, които ни подмладяват с 10 години, правят ни по-жизнени и красиви
Facebook Twitter Google+Със сигурност, като всеки човек и вие си имате любими цветове, които преобладават в гардероба ви и в които се обличате всеки... Това трябва да го използва всяка дама! Цветовете, които ни подмладяват с 10 години, правят ни по-жизнени и красиви

Със сигурност, като всеки човек и вие си имате любими цветове, които преобладават в гардероба ви и в които се обличате всеки ден. Най-важното е да се чувствате добре с визита си, тъй като така и ще изглеждате в очите на другите.

Има, обаче, някои нюанси, които колкото и да харесваме, необходимо е да признаем, че ни състаряват.

Колкото и да не ви се вярва, има цветове, които ни подмладяват и такива, които ни карат да изглеждаме по-възрастни.

С течение на времето, кожата и косата ни променят цвета си, едва доловимо, но все пак го правят. По тази причина, цветовете, с които преди сте изглеждали зашеметяващо, започват да ви придават по-сериозен и застаряващ вид.

Тъй като, съществуват хиляди нюанси, потърсихме съветите на експерти в модния бранш, които ни разкриха тайната на младостта или тези няколко цвята, с които винаги ще изглеждате свежи, жизнерадостни, млади и красиви.

 

Тюркоаз

Уникален и екзотичен цвят, любим на мнозина, който смело разкрива чара на хората, без значение от цвета на кожата им. Този цвят е изключително специфичен, съчетават синьото и зеленото, заради което и има дрехи, при които единият нюанс преобладава над другия. Ако сте със по-светла кожа, лесно бихте могли да разберете дали по-сините или по-зеленикавите нюанси на тюркоаза ще ви отиват повече. Обърнете ръката си, гледайки вените на китката си. Спрямо това дали са по-зелени или по-сини, подберете подходящия цвят дреха. В случай, че сте с по-тъмен тен на кожата, сте облагодетелствани, понеже този цвят сам по себе си ще ви стои страхотно.

 

Червено-виолетово

Червеното е цвят, който много жени избягват, понеже се притесняват, че няма да им стои добре. За да ви успокоим и убедим в красотата на нюансите на този цвят, които достигат до виолетово, ще ви посъветваме да обърнете поглед към звездите на Холивуд. Вдъхновете си и забравете за притесненията си относно червената гама, особено, ако сте с по-светла кожа. Тогава тези цветове трябва задължително да присъстват в гардероба ви! С тях ще изглеждате прекрасно – по-млади, жизнени и красиви.

 

Черно, но не съвсем

Може би и вие като нас обожавате черното и колкото и да ви се повтаря, че този цвят е студен и състаряващ, не бихте могли да се откажете от него. И ние също. Ето защо, намерихме решение – носете черно, но не съвсем. Опитайте тъмно синьото, сивото или друг подобен цвят, приличащ на черен, със сигурност ще се изненадате от резултата. Нека това е вашето ново черно, с което ще изглеждате прекрасно. Все пак, може тайничко да запазите любимата си черна рокля, за всеки случай.

 

Синьо-лилаво

Страхотен цвят, който голяма част от решите харесват и който вече преобладава в техните гардероби. Действително, това е средно син цвят с леки лилави нотки – нежно, красиво, свежо. Без значение от тена на кожата, той стои невероятно и винаги е добра идея. Макар да е съставен от студени тонове – сини и лилави, придава топло излъчване и детска невинност на визията.
Разбира се, за завършека на една стилна, красива и младежка визия не са важни само дрехите. От значение са обувките и аксесоарите. Ето защо, когато подбирате своите цветове, с които изглеждате по-млади, не забравяйте и за останалите детайли. Отново заложете на цветовете – чифт червени високи токчета, например. Нека всичко е цветно, така ще се заредите с настроение и енергия. Що се отнася до аксесоарите, бихте могли да внесете малко цвят при колани, очилата, чантата и т.н.

Освен че ще ви подмладят, цветовете ще ви измъкнат от мрачното настроение. Така, винаги, когато ви налегнат лоши мисли, обличайте любимите си цветни дрехи. Те ще върнат усмивката на лицето ви, ще ви заредят с позитивизъм и ще ви накарат да погледнете с други очи на ситуацията. Опитайте, ще се учудите какво могат да направят цветовете.

Още от категорията
Коментари