Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
34-годишна майка на 5 деца доказва, че с фитнес упражнения всичко е възможно 34-годишна майка на 5 деца доказва, че с фитнес упражнения всичко е възможно
Facebook Twitter Google+34-годишната британка Симон Гейтли от Норт Йоркшир, Великобритания има 5 деца, най-голямото от които е на 9 години. След петте си бременности,... 34-годишна майка на 5 деца доказва, че с фитнес упражнения всичко е възможно

34-годишната британка Симон Гейтли от Норт Йоркшир, Великобритания има 5 деца, най-голямото от които е на 9 години. След петте си бременности, тя успява да запази своята стегната спортна фигура с много тренировки.

Симон посещава фитнес зала 5 дни в седмицата, след упражненията разхожда кучето, а в останалата част от деня прави лицеви опори и коремни преси заедно с децата си.

Британската многодетна майка е уверена, че фитнес заниманията не контролират живота и, но все пак са от важно значение за нея.

Тя споделя свои снимки в мрежата, за да покаже на други майки, че им трябва само малко воля и постоянство и отново ще се радват на желаната фигура след раждането.

Източник: obobrali.ru

Още от категорията
Коментари