Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Съседката си направи ремонт на кухнята и ме покани да ми се похвали за колко малко пари я е освежила Съседката си направи ремонт на кухнята и ме покани да ми се похвали за колко малко пари я е освежила
Facebook Twitter Google+Пълна трансформация. Това са претърпели кухните, които ще ви представим по- долу. Това са проекти, които ясно показват как едно пространство може... Съседката си направи ремонт на кухнята и ме покани да ми се похвали за колко малко пари я е освежила

Пълна трансформация. Това са претърпели кухните, които ще ви представим по- долу.

Това са проекти, които ясно показват как едно пространство може да придобие коренно различен вид с малко креативност и без да е необходим голям бюджет.

С малко боя в свеж цвят, нови рафтове или ремонтирани стари, с няколко кошници или нови кранове, и най-неугледната кухня се превръща в светло и приветливо помещение с настроение и уют.

За да имате удобна и комфортна кухня, не са нужни скъпи мебели или уреди. Защото когато нещо е направено с желание и усет към детайлите, то може да бъде по – ценно и значимо. 

Кухня 1

Кухня 2

Кухня 3

Кухня 4

Кухня 5

Кухня 6

Кухня 7

Кухня 8

Кухня 9

Кухня 10

Още от категорията
Коментари