Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Влез в ритъма на пролетта и разбери какви са цветовете на този сезон? Виж тенденциите и се възползвай от отстъпка! Влез в ритъма на пролетта и разбери какви са цветовете на този сезон? Виж тенденциите и се възползвай от отстъпка!
Facebook Twitter Google+ С промяната на всеки сезон, се налагат и някои освежавания на стария гардероб. А през пролетта, този процес  е най-приятен, защото... Влез в ритъма на пролетта и разбери какви са цветовете на този сезон? Виж тенденциите и се възползвай от отстъпка!

С промяната на всеки сезон, се налагат и някои освежавания на стария гардероб. А през пролетта, този процес  е най-приятен, защото слънчевите лъчи и топло време ни липсват най-много.

Освен това ни е домъчняло за слънчевите очила, цветното облекло, удобните и леки обувки. Промените в гардероба са свързани с нови дрехи, повече аксесоари, нови обувки.

А разбира се и нови тенденции!

Ако искаш да си в крак с модата, тази пролет можеш спокойно да се развихриш и да се потопиш в цветовете на дъгата.

Препоръчваме ти стилно и изчистено облекло, в което да акцентираш с нещо цветно и артистично. Например, семпла черна рокля с голям червен шал, бели дрехи и жълто сако, джинси и цветни кецове. О да, те пак са на мода! Вече спокойно можеш да признаеш пред всички,че високите токчета никога не са ти били удобни и да се насладиш на удобство, давайки здраве и свобода на краката си.

Комбинирай спортно-елегантния стил на облекло с обувките Уокмакс Комфорт Кецове 2.0! Те са с оригинален дизайн и няма как да не ги харесаш още от пръв поглед. Свежи и жизнени цветове с оптимален комфорт, това са само част от причините,  заради които трябва да ги имаш в гардероба си.

Най- добрата новина е,че само сега можеш да вземеш обувките Уокмакс Комфорт Кецове 2.0 с 50% отстъпка в цената!

Възползвай се! Цветните Уокмакс Комфорт Кецове 2.0 са изключително удобни, предпазват и облекчават умората и подуването в краката. Заоблената подметка на Уокмакс осигурява добра поддръжка на крака и разпределя равномерно тежестта на тялото, осигурявайки облекчение при натиска от ходене.

С тях оставаш активен по-дълго време. Доказателството можеш да видиш тук: 

Още от категорията
Коментари