Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тази жена построи къща широка само 1 метър, за да отмъсти на мъжа си, а ако видите как изглежда отвътре ще се изумите (видео) Тази жена построи къща широка само 1 метър, за да отмъсти на мъжа си, а ако видите как изглежда отвътре ще се изумите (видео)
Facebook Twitter Google+Домът с ширина от 1 м е построен през 1925 г. в центъра на Сиатъл, Вашингтон. Това се е случило още преди... Тази жена построи къща широка само 1 метър, за да отмъсти на мъжа си, а ако видите как изглежда отвътре ще се изумите (видео)

Домът с ширина от 1 м е построен през 1925 г. в центъра на Сиатъл, Вашингтон.

Това се е случило още преди тези сгради да са станали популярни в Америка.

Никой не може достоверно да разкаже историята на този тесен строеж.

Някои твърдят, че собственикът на земята е бил забранил на този участък да бъде построена къща, така че наемателят за отмъщение решил да построи тук необичайно жилище.

Други говорят за необичайна двойка, която изведнъж решава да скъса отношенията си. Коварният мъж не искал да споделя своите вещи с жена си и решил да действа хитро: той специално отделил на съпругата си малък участък от двора, но жената отказала тези безполезни активи.

Жена му, за да му върне, постъпила по следния начин: тя построила най-тясната къща по цялата площ. Ширината на тази структура е 4, 8 м от едната страна, а от другата – 1,3 м.

Въпреки това, има достатъчно място вътре и е удобно да прекарвате времето си, тъй като цялата площ на къщата е 80 квадратни метра. Приблизителната цена на този уникален дом е 519 900 долара. Клей Уолис е сегашният собственик на необичайната постройка. Тя купила тази къща, без дори да знае за нейната интересна история.

Вижте видеото:

Бихте ли искали да живеете в такава необикновена къща? 

Video Playback Not Supported

Още от категорията
Коментари