Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Грешките, които унищожават боядисаната коса. Повече не ги правете! Грешките, които унищожават боядисаната коса. Повече не ги правете!
Facebook Twitter Google+ Боядисаната коса се нуждае от специални допълнителни грижи . Преди всичко, най-много се нуждае от хидратация , но по-голямата част от... Грешките, които унищожават боядисаната коса. Повече не ги правете!

Боядисаната коса се нуждае от специални допълнителни грижи . Преди всичко, най-много се нуждае от хидратация , но по-голямата част от жените правят следните три грешки, с които несъзнателно унищожават косата си.

Често миене

Косата няма нужда да я миете всеки ден.

Ако се омазнява всеки ден, използвайте шампоан за сухо измиване.

Мийте я с хладна вода, защото по този начин, тя ще бъде по-здрава и блестяща.

Висока температура

Всички ние знаем, че сешоарът, пресата за коса и машата унищожават косата, но това, което вероятно не знаете е, че използването на тези уреди има двойно по-страшен ефект за боядисаната коса. Всъщност боядисаната коса е особено чувствителна на топлина, която бавно, но сигурно я изсушава. Същото е и със слънцето. Затова, преди да оформите косата си, задължително нанесете препарат за защита от топлина, а сешоара настройте на най-ниската възможна температура.

Погрешно боядисване

Прекалено честото боядисване изсушава косата и уврежда корена на косъма. Ако искате да покриете само корените, най-добре е да се концентрирате върху тази част и да не боядисвате цялата коса. Ако например искате да промените цвета на косата си, най-добре е да нанесете боята за коса в корените, да изчакате няколко минути и да продължите боядисването на останалата част от косата. По този начин ще постигнете изравнен вид.

Още от категорията
Коментари