Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Днес в Твоят мой живот: Пациент напада психоложката, Джандан блъска с колата си Харун Днес в Твоят мой живот: Пациент напада психоложката, Джандан блъска с колата си Харун
Facebook Twitter Google+Вижте какво ще се случи днес (6-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал ” Твоят мой живот “,... Днес в Твоят мой живот: Пациент напада психоложката, Джандан блъска с колата си Харун

Вижте какво ще се случи днес (6-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал ” Твоят мой живот “, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Айше иска да се обади на Джихан, но Лейля я спира.
Дилара моли Севинч да се погрижи за Хазал.
Харун намира копие на акта за раждане на бебето.

Махиде убеждава племенника си, че ще вземат детето преди да е проговорило.
Хазал не може да влезе в Интернет.

Севинч ѝ дава телефона си, за да чати. Хазал ѝ плаща. Двете разговарят за Джансу. Открива, че преподавателят ще пее в някакъв бар. Севинч подстрекава Хазал да избяга, за да  отиде на концерта.
Йозкан и Озан отиват на погребението на Нергиз. В последния момент младежът се отказва. Йозкан поднася съболезнованията си сам. Прегръща Дениз и го успокоява в мъката му. На погребението отиват Бурхан и Инджи. Мъжът пита бар дамата дали Дениз е негово дете. Йозкан вижда Инджи и се пита какво прави тя на погребението. Дениз забелязва тяхното присъствие и пита Йозкан дали познава жената. Той отрича.
На погребението Дениз гони Джансу. Момичето му казва колко го обича, но той настоява да се разделят. Джансу се разплаква и побягва. Йозкан едва я догонва. Прегръща дъщеря си, за да сподели мъката ѝ. 
Бурхан наблюдава отдалеч как погребват любимата му жена.
Джихан споделя с Йълдъръм, че Нергиз е починала. После разказва на приятеля си как са реагирали Джансу и Дениз.
Дениз разпитва Йозкан за Инджи. Той отрича да я познава. Младежът поставя директно въпроса, дали Нергиз е работила в локал. Йозкан кимва. Дениз настоява да научи всичко. Бащата на Джансу му казва каквото знае.
Дениз е много ядосан. Не иска да приеме поведението на майка си на младини.
Джансу също е отчаяна.
Джихан отива в дома на Дениз. Връща парите и разказва на младежа как Рахми е разиграл театъра с Нергиз, за да се разделят с Джансу.
Емрах очаква Хазал да излезе от имението. В това време Бахтияр го вижда и го гони.
Дилара очаква гости. Притеснява се дали Кериман ще се справи с приготовленията.
Жените от фондацията отиват да поздравят бившата си шефка с раждането. С тях е Махиде. Докато всички се радват на Демир, лелята на Харун взима тайно биберона. После се снима как държи бебето.
Озан споделя с Джансу, че има интервюта за работа. Момичето пита брат си защо се държи така със семейството. Озан съветва сестра си, че е време да приеме раздялата с Дениз. Джансу повтаря, че много обича бившото си гадже и не иска да го забрави.
Бурхан наблюдава тайно как синът на Инджи товари багажа и напуска къщата.
Айше тъгува, че Джихан не ѝ се е обаждал. Чуди се как да тълкува последните думи на човека. В този момент бизнесменът ѝ звъни.
Махиде забелязва Севинч, че тършува в палтата на богаташките. Пита я дали ѝ трябват пари.
Айше очаква посещението на Джихан. Много е притеснена. Държи се като влюбена тинейджърка.
Махиде показва на Харун снимките на бебето. Той се разплаква от щастие. Леля му разказва как е държала детето на Дилара в прегръдките си.
Един от пациентите напада психоложката. В това време влиза Джихан и обезврежда човека. 
Харун все още не може да се наслади на снимките на Демир. Махиде му показва биберона.
Полицията арестува нападателя. Джихан се опитва да успокои психоложката. След което разказва живота си на Айше. Споделя с нея за баща си, как са се запознали с Дилара, после историята за размяната на децата в болницата и за проблемите на Хазал и Джнасу.
Дилара излиза с бебето. Севинч се обажда на Махиде. Съобщава ѝ, че Дилара и бебето са на преглед в болницата, но Джихан не е с тях.
Джандан се заканва, че няма да позволи Дилара и Харун да се сдобрят.
Харун пристига в клиниката и среща Дилара. Казва ѝ, че е дошъл да види сина си. Тя отрича Демир да е негов син. Той я моли да оставят всичко в миналото и да заживеят заедно с тяхното дете. Тя си тръгва. Адвокатката наблюдава срещата им. Когато Дилара пресича улицата, Джандан натиска газта и се опитва да блъсне съперницата си. Харун се хвърля и изблъсква любимата си, но колата го удря. Дилара е в шок. 
Бебето е при Азми, но той се притеснява, че господарката му се бави. 
Линейката взима Харун. Дилара се качва при Азми все още шокирана. Шофьорът се притеснява за нея. Тя му казва, че някаква кола се е опитала да я блъсне.
Джансу се сблъсква с Хазал в коридора на къщата. Двете отново се скарват. Хазал е бясна на сестра си. Кани се да съсипе живота на Джансу. Севинч се намесва, опитвайки се да обясни на Хазал, че трябва да се примири.
От болницата съобщават на Махиде, че Харун е претърпял катастрофа.
Дилара не може да повярва, че Харун се е пожертвал заради нея и е спасил живота ѝ.
Джандан също е шокирана, защото е блъснала любимия си.
Откарват Харун в операционната. Махиде като го вижда едва не припада.
Джансу търси Дениз. Той отваря и се изненадва. Моли го да поговорят, но младежът отново я гони. Тя му казва, че го обича. В това време от къщата се чува женски глас.  Джансу му поднася съболезнованията си и си тръгва, мислейки си, че любимият ѝ я е заменил с друга.
Махиде се разпорежда  на Чаатай да разследва катастрофата…
 

Още от категорията
Коментари