Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Отдавна трябваше да си случи! За няколко часа, КАТ превърна 11 шофьори в пешеходци! Отдавна трябваше да си случи! За няколко часа, КАТ превърна 11 шофьори в пешеходци!
Facebook Twitter Google+Шофьори се превърнаха в пешеходци за 4 часа в съботния ден, след като новите правила за движение по пътищата влязоха в сила. ... Отдавна трябваше да си случи! За няколко часа, КАТ превърна 11 шофьори в пешеходци!

Шофьори се превърнаха в пешеходци за 4 часа в съботния ден, след като новите правила за движение по пътищата влязоха в сила. 
С поправките полицаите вече имат право да демонтират на пътя регистрационните табели на автомобили, чиито водачи откажат алкохолна проба.
На 7 от заловените шофьори номерата са били свалени в София, на един – в Хасково, и на още трима – във Видин, Ловеч и Варна. 
Друг водач пък е бил заловен без книжка и отново е трябвало да прибере автомобила си с пътна помощ, тъй като е бил наказан на шосето, информира “Стандарт”.

 
Първа глоба в размер на 1000 лева съставиха и катаджии на водач, влязъл в забранен участък, в който е бил извършван спешен ремонт на водопреносната мрежа в кв. “Бенковски”.

Още от категорията
Коментари