Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какво се случи с Жана Бергендорф след излизането й от Вип Брадър и защо така изчезна от медийното пространство? Какво се случи с Жана Бергендорф след излизането й от Вип Брадър и защо така изчезна от медийното пространство?
Facebook Twitter Google+Певицата рязко западна след излизането от риалити формата ВИП Брадър Арестите някак по-лесно се преглътнаха, но престоят на певицата в Къщата и... Какво се случи с Жана Бергендорф след излизането й от Вип Брадър и защо така изчезна от медийното пространство?

Певицата рязко западна след излизането от риалити формата ВИП Брадър

Арестите някак по-лесно се преглътнаха, но престоят на певицата в Къщата и всичките признания, направени там, я върнаха доста години назад. Тя тъкмо бе започнала да се развива като самостоятелен изпълнител под крилото на Саня Армутлиева , а сега е в ролята на треторазрядна звезда, нежелана от никого.

Докато колегите на Жана Бергендорф се скъсаха от участия покрай празниците, било то на площади, частни събития или в заведение, тя получи само едно-единствено.

От кумова срама и заради финансови затруднения, изпълнителката на „самурай“ склонила да се качи на импровизирана сцена в Горна Оряховица.


Събитието било организира от местно читалище. По тази причина, освен Жана, глас извили и куп самодейни таланти, сред които тя не успяла да блесне. Това я накарало да изкара участието си с видимо недоволство и нежелание. Накрая все пак раздала автографи и се снимала с малобройните си фенове, след което побързала да изчезне. Бергендорф се надявала никой да не разбере да преживения резил, който е ясен показател, че с кариерата й е свършено. Събитието даже не било в центъра на малкия град, а в краен квартал, близо до ЖП гарата и с предимно ромско население.

Певицата отседнала в местния тризвезден хотел „Горна Оряховица“, където цената на нощувката е 50 лева. За рецитала си пък се бе дегизирала като за разходка в парка с бялата си пухена шапка, с която скри ужасната прическа, пише „столичен седмичник.

Само преди година-две Жана Бергендорф бе част от мащабно музикално турне и пееше пред хиляди зрители из цялата страна. А сега е принудена да приема всяка покана, за да закърпи поне празниците. Ако има по-голямо и рязко падение от това, здраве му кажи!

Още от категорията
Коментари