Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всички си слагаме крем на лицето и излизаме на студа, а това е най- голямата грешка, която правим Всички си слагаме крем на лицето и излизаме на студа, а това е най- голямата грешка, която правим
Facebook Twitter Google+За доста от проблемите, свързани с нашата кожа, сме си виновни сами През зимата всяка кожа реагира остро на температурните колебания и... Всички си слагаме крем на лицето и излизаме на студа, а това е най- голямата грешка, която правим

За доста от проблемите, свързани с нашата кожа, сме си виновни сами

През зимата всяка кожа реагира остро на температурните колебания и изпитва силен стрес. Зачервяванията, бледно-синкавият цвят на лицето, червени „нишки“, неприятното усещане за сухота и стегнатост на кожата най-често възникват от неправилно третиране на лицето, пише БГНЕС.

За много от проблемите, свързани с нашата кожа, сме си виновни сами.

Доста жени нанасят крем буквално минути преди да излязат.

Това е най-разпространената грешка.

Студеният въздух кара овлажняващите елементи в крема да замръзват и силно да изсушат кожата. Поради това кожата започва да се лющи, появяват се сухи участъци, а неправилното нанасяне на крема води и до появата на петна. След нанасянето на крема, необходимо е да изчакате поне 20 минути преди да излезете. Втората разпространена грешка – сутрин през зимата в никакъв случай не трябва да използвате овлажняващ крем.

Слагайте го след обяд или вечерта. Сутринта – само мазен подхранващ крем или масло. През зимата мазният крем е прекрасна основа за грим.

Още от категорията
Коментари