Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ТАЗИ ИЗУМИТЕЛНО ЛЕСНА СМЕС Е ФОТОШОП ЗА КОЖАТА – ЧИСТИ АКНЕ И ЧЕРНИ КРЪГОВЕ, СТАВАТЕ БЕБЕ! ТАЗИ ИЗУМИТЕЛНО ЛЕСНА СМЕС Е ФОТОШОП ЗА КОЖАТА – ЧИСТИ АКНЕ И ЧЕРНИ КРЪГОВЕ, СТАВАТЕ БЕБЕ!
Facebook Twitter Google+Използвайте тази смес и станете истинска кралица на красотата! Приложете я и направете кожата си невероятно гладка. Редовното почистване на лицето и... ТАЗИ ИЗУМИТЕЛНО ЛЕСНА СМЕС Е ФОТОШОП ЗА КОЖАТА – ЧИСТИ АКНЕ И ЧЕРНИ КРЪГОВЕ, СТАВАТЕ БЕБЕ!

Използвайте тази смес и станете истинска кралица на красотата! Приложете я и направете кожата си невероятно гладка. Редовното почистване на лицето и нанасянето на овлажняващ крем е част от ежедневната грижа за кожата.

В допълнение, се използват различни кремове и лосиони за борба с акне, намаляване на бръчките и тъмните кръгове под очите, премахване на белези.
Но какво, ако можете да получите всичко това с едно измиване? Това ще ви спести време и усилия, и ще направи кожата ви по-здрава.


 
 Характерна особеност е, че продуктите, които ще ви бъдат необходими са евтини и достъпни.
Това средство намалява порите на лицето и помага да се отървете от акне и бръчки по кожата, също и предпазва кожата от слънчевата светлина. Използвайте го редовно и много скоро ще се превърнете в истинска кралица на красотата.
Необходими продукти:
течен кастилски сапун – ½ чаша
кокосово масло – ½ чаена лъжичка
етерично масло от лавандула – 10-15 капки
Начин на приготвяне: 
-Смесете кокосовото масло и течния кастилски сапун в малка купа.
-След това добавете 10-15 капки етерично масло от лавандула. Разбъркайте добре и съхранявайте в бутилка.
-Измивайте с тази смес всеки ден, сутрин и вечер.
Само за една седмица ще забележите невероятни положителни резултати в състоянието на кожата. Тази смес ще ви помогне да получите по-блестяща и сияйна кожа.
Кожата ви ще стане безупречна, мека и гладка моментално. Ще подобри тонуса на кожата и ще намали признаците на стареене, както и ще запази естествения блясък и влагата на кожата.
Така че, започнете да използвате този продукт още днес и ще получите красива и здрава кожа в рамките на 1 седмица./ zajenata.bg

Още от категорията
Коментари