Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Работа от мечтите! За три седмици ще получите 3000 евро, а работата е – наслада Работа от мечтите! За три седмици ще получите 3000 евро, а работата е – наслада
Facebook Twitter Google+Ако сте активни в Инстаграм и обичате да снимате, това е правилното нещо за вас. Компания, която организира круизи изисква “професионален” човек... Работа от мечтите! За три седмици ще получите 3000 евро, а работата е – наслада

Ако сте активни в Инстаграм и обичате да снимате, това е правилното нещо за вас.

Компания, която организира круизи изисква “професионален” човек за почивка, чиято единствена задача ще бъде да публикува три снимки в Инстаграм дневно по време на круиз по света.
 

Кандидатът, който ще получи работата в компанията Royal Caribbean International ще получи платени три круиза през триседмичен стаж, а единствената му работа ще бъде да документира круиза в социалните мрежи. През всеки круиз ще трябва всеки ден да публикува по три снимки.

 
В правилника пише, че снимките трябва да показват морето, пристанищата, хоризонта, корабните помещения, невероятните преживявания на кораба … По време на всяко круиз служителите ще трябва да отидат и на три наземни екскурзии.
 

Успешният кандидат през първите три седмици ще печели около 3000 евро и ще мъ бъдат платени всички разходи за настаняване и храна.
 

Когато става дума за кандидатите, които ще кандидатстват, компанията ще избере своя служител въз основа на външния вид, способността за разказване на истории и оригиналност в Инстаграм.
 

“Нашите круизи са пълни с изключителни моменти и се надяваме, че ще намерим талантлива личност, която красиво ще ни препоръча и ще представяи тяхната уникалност”, каза директорът на компанията за Великобритания, Бен Боулдин. 
Ако мислите, че имате това, което търсят, публикувайте своя опит от пътуване в Инстаграм и ги тагнете – @RoyalCaribbeanUK и поставете хаштаг #ExtraordinaryExplorer.

Още от категорията
Коментари