Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Фейсбук гърми заради “яката дупара” на Гери-Никол (СНИМКИ/ВИДЕО) Фейсбук гърми заради “яката дупара” на Гери-Никол (СНИМКИ/ВИДЕО)
Facebook Twitter Google+ В социалната мрежа Фейсбук ври и кипи, след като бял свят видя новата песен на Гери-Никол. В началото на седмицата скандалната... Фейсбук гърми заради “яката дупара” на Гери-Никол (СНИМКИ/ВИДЕО)

В социалната мрежа Фейсбук ври и кипи, след като бял свят видя новата песен на Гери-Никол. В началото на седмицата скандалната изпълнителка представи най-новото си парче “Готина и луда”, както и видеото към него.

Основен акцент в припева е “яката дупара”, а Гери доволно е наситила видеото с изглед към задните й части. Лирическата героиня задава екзистенциалния въпрос “яката дупара кой ще я бара”.

Тийнейджърката е категорична, че с изгледа отзад “ша ни запали”, а текстът и поведението на младата изпълнителка определено не се харесва на част от потребителите във Фейсбук, предава “Пик”.

 

Още от категорията
Коментари