Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Андреа разби Слави! Завръща се ударно на сцената, а на Нова година двамата ще кръстосат шпаги в съседни хотели Андреа разби Слави! Завръща се ударно на сцената, а на Нова година двамата ще кръстосат шпаги в съседни хотели
Facebook Twitter Google+Феновете на Андреа ликуват, че любимката им се завръща ударно на звездния небосклон. След продължителна суша от участия и обречена на забрава... Андреа разби Слави! Завръща се ударно на сцената, а на Нова година двамата ще кръстосат шпаги в съседни хотели

Феновете на Андреа ликуват, че любимката им се завръща ударно на звездния небосклон. След продължителна суша от участия и обречена на забрава чалгарката с гръм и трясък се връща в родния шоубизнес. Певицата успя да пребори дори конкуренцията в лицето на Слави Трифонов и екипа му. Оказа се, че шоупрпограмата на блондинката за новогодишната нощ е много по-желана от тази на Дългия, пише в.

България днес. 

Двамата ще кръстосат шпаги в съседни хотели в Банско, но докато за Слави и компания все още има свободни места, то за участието на фолкдивата всичко е резервирано. Родни випаджии са платили крупната сума от 500 лева, за да посрещнат 2017 г. с песните на Андреа.

Декември ще е повече от успешен за певицата. Освен крупната сума, която ще прибере по празниците, Андреа ще пее на подпийнали студенти на празника им и има още няколко изяви в провинцията. Преди два дни изпълнителката пя в Швейцария, което беше истинска изненада във фолксредите, тъй като блондинката дълго не беше излизала извън страната за участия.

След като напусна Митко Пайнера с амбициите сама да се бори с конкуренцията, кариерата на Андреа тръгна стремглаво надолу. Певицата беше обречена на провал и дълго време никой не си спомняше за нея. За щастие любимата на Кобрата си е стъпила на краката и отново е в топ 10 на най-оборотните чалгарки.

Още от категорията
Коментари