Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жена ще бъде новият китарист на “Evanescence” Жена ще бъде новият китарист на “Evanescence”
Facebook Twitter Google+Вокалистката на ” Evanescence ” Ейми Лий обяви в социалните мрежи, че групата има нов китарист . Германката Джен Махура ще замени... Жена ще бъде новият китарист на “Evanescence”

Вокалистката на ” Evanescence ” Ейми Лий обяви в социалните мрежи, че групата има нов китарист . Германката Джен Махура ще замени Тери Балсамо като китаристка в групата. Певицата обяви, че новата китаристка ще бъде част от състава на бандата за турнето им по-късно тази година.

“След два албума, безброй приключения по целия свят и на сцената, времето на Тери с Evanescence приключи”, написа Ейми на страницата на групата в социалните мрежи.

“Колкото и да ни е трудно, ние оставаме единни, знаейки, че това е най-доброто за нас. Тери, обичаме те и ти пожелаваме цялото щастие, здраве и любов на света”, написа групата за бившия си китарист. Вокалистката обяви, че “липсващото парче” ще бъде запълнено от Махура от Южна Германия.

“Прекарахме няколко дни заедно миналата седмица в Ню Йорк и споделихме зловещо познати житейски истории, суши, артистично вдъхновение и много смях”, написа Ейми. “Знам, че всички вие ще покажете цялата си любов и уважение , които заслужава една силна и талантлива жена . Не мога да съм по-щастлива от приветстването на новата сестра в групата ни”, каза още вокалистката .

Още от категорията
Коментари