Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
В какво е на-добра всяка държава в света – вижте на тази карта В какво е на-добра всяка държава в света – вижте на тази карта
Facebook Twitter Google+Всяка държава в света е добра в нещо. Ще ви представим уникална карта, която показва в какво всяка държава по света е най-добра.... В какво е на-добра всяка държава в света – вижте на тази карта

Всяка държава в света е добра в нещо. Ще ви представим уникална карта, която показва в какво всяка държава по света е най-добра.

Сайтът informationisbeautiful.net е събрал информацията от много различни източници, включително ЦРУ, Световната банка, Ройтерс, Форбс и други.

След това изследователите разделят информацията в 9 категории – производство, психология, екология, гастрономия, грижа за хората, предприемачество, технология и замърсяване, пише actualno.com.

ВИЖТЕ КАРТАТА ТУК

Бразилия например е известна със своите футболисти, а Германия със своята бира. С какво обаче е най-известна България? Според тази класация българите сме най-добри с….отпуските за майчинство.

 

Още от категорията
Коментари