Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Скандална художничка позволи на непознати да я опипват на улицата, но причината е… (снимки/видео 18+) Скандална художничка позволи на непознати да я опипват на улицата, но причината е… (снимки/видео 18+)
Facebook Twitter Google+Швейцарската художничка Мило Моър стана известна със скандалните изпълнения, които предлага на жителите на Лондон. Според вас какво е скандално? Швейцарката позволявала на минувачите да... Скандална художничка позволи на непознати да я опипват на улицата, но причината е… (снимки/видео 18+)

Швейцарската художничка Мило Моър стана известна със скандалните изпълнения, които предлага на жителите на Лондон. Според вас какво е скандално? Швейцарката позволявала на минувачите да й докосват гениталиите, съобщава Dazed.

Моър прави това на площад Трафалгар скуеър, като използва “Mirror Box”- огледална кутия, с помощта на която желаещите могат да докосват гърдите и гениталиите й в продължение на 30 секунди. За да привлече повече минувачи, Мило използва мегафон.

Разбира се, след известно време художничката е спряна от полицията и задържана за един ден. Според Моър, нейното задържане показва липсата на единство в Европа. Преди да пристигне в Лондон, тя е провела същата акция в Амстердам, но там това не е имало последствия.

Самата Моър определя себе си  като “концептуален художник, психолог и арт-амазонка”. 

Акцията на художничката е посветена на нападението срещу жени в навечерието на Нова година в Кьолн.

“Аз стоя тук в защита на женските права и възможностите за сексуално самоопределение – казва Мило – Жените също имат сексуални нужди, както и мъжете. Но само ние имаме право да решим как и къде искаме да ни докосват и на кого ще го позволим.”

 

 

Не знаем как се определя Мило, но определено обича да се снима и да се показва гола. А и определено има какво да покаже.

 

 

Снимки:dazeddigital.com

Още от категорията
Коментари