Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Този малък ресторант е намерил забавен начин да нахрани и най-нацупените и инати деца (снимка) Този малък ресторант е намерил забавен начин да нахрани и най-нацупените и инати деца (снимка)
Facebook Twitter Google+Семейна вечеря или обяд в ресторант може да се превърне в цирк за околните и ад за семейството, когато са с малки... Този малък ресторант е намерил забавен начин да нахрани и най-нацупените и инати деца (снимка)

Семейна вечеря или обяд в ресторант може да се превърне в цирк за околните и ад за семейството, когато са с малки деца. Те не знаят какво искат да яда или не искат нищо и се цупят на всяко предложение на мама за нещо за хапване.

Но един малък ресторант в Пенсилвания, САЩ е намерил решение на проблемите на родителите  и децата, които не знат какво искат:

6966510-u9xxfe5gffbny-wy95cw2wx0gjxuj07juhrxfwgy58k-1475336727-650-b6c3351b0d-1475478999

 

Ако детето ви каже “Не знам” ще получи любимия ход дог на Америка с пържени катрофки

Ако ви каже “Не не ме интересува”, келнерът ще му донесе панирани пилешки хапки с пържени картофки

Третото ястия в менюто: “Не съм гладен”, всъщност е сирене на грил с пържени картофи, а четвъртото “Не го искам това” са рибени пръчици с пържени картофки.

С това меню дори и най-намусеното дете няма да си тръгне гладно.

Друг е въпроса дали трябва да яде фаст фууд, но това решават родителите. Е, поне всеки, който види менюто ще се усмихне.

 

 

Още от категорията
Коментари