Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Анелия наруши всеобщата попфолк мода Анелия наруши всеобщата попфолк мода
Facebook Twitter Google+Певицата излезе с панталон на свое участие в „Биад“ Фолк певицата Анелия показа, че има своя отличаващ се стил в попфолк средите,... Анелия наруши всеобщата попфолк мода

Певицата излезе с панталон на свое участие в „Биад“

Фолк певицата Анелия показа, че има своя отличаващ се стил в попфолк средите, не само музикално, но и като начин на обличане. Звездата на „Пайнер“ се появи на сцената на столичния клуб „Биад“ със спортно-елегантен панталон и потник от изискана дантела. С външния си вид тя показа, че роклята не е единствения сценичен вариант да изпъкнеш. Удобният тоалет, определено обаче не придаваше строга официалност на изявата.

Изпълнителката на „Гот ми е“ завладя от раз публиката в култовото заведение, като спретна запомнящо се шоу.

„Това е характерна черта на моята зодия, рак – да се променям в зависимост от настроението ми. Август е най-неангажиращият месец в годината – всичко е лежерно и нищо прекалено строго не е добре прието“, обобщи избора си на тоалет Анелия минути преди да се качи на сцената на емблематичния „Биад“.

13640898_10154181394931276_2136767977863475437_o

За близо 15-те години, в които тя е на голямата сцена, звездата се е доказала като експериментатор и изпълнител с открояващ се индивидуален стил. Както по отношение на музиката, която прави, така и по отношение на външния си вид. И ако в началото на кариерата си тя залагаше на бунтарска визия с гарвановочерна коса, по-спортни дрехи и опушен грим, постепенно женствената й натура взе превес и в последно време свикнахме да я виждаме руса,  елегантна и с грим в пастелните нюанси.

 

Още от категорията
Коментари