Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мат Деймън – строг, но справедли: забранил на дъщерите си да имат… Мат Деймън – строг, но справедли: забранил на дъщерите си да имат…
Facebook Twitter Google+Американският актьор Мат Деймън смята, че социалните мрежи са опасни и няма да позволи на своите дъщери да имат профил там. „Хората... Мат Деймън – строг, но справедли: забранил на дъщерите си да имат…

Американският актьор Мат Деймън смята, че социалните мрежи са опасни и няма да позволи на своите дъщери да имат профил там.

„Хората в интернет са просто… Жена ми прочете няколко коментара и се разрида. Няма да повтарям какво бяха написали, но то се отнасяше до нейната външност. Беше ужасно, страшно се ядосах“, сподели изпълнителят на Джейсън Борн в интервю за Stylist, цитирани от bgnes.com.

От собствен опит Мат вече е научил, че по никакъв начин не трябва да се обръща внимание на троловете, опитващи се да отровят живота ти.

А на своите дъщери, 17-годишната Алексия, 10-годишната Изабела, 7-годишната Джи и 5-годишната Стела актьорът е забранил да имат акаунти в социалните мрежи.

“Те нямат профили в социалните медии. Не им позволявам. Дори когато пораснат… Много съм загрижен за тях, особено на фона на злобните коментари. Даже най-малката грешка може да остави последици за цял живот“, заяви холивудската звезда.

Още от категорията
Коментари