Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ще се храните ли в тоалетна чиния, защото в това заведение го правят (видео) Ще се храните ли в тоалетна чиния, защото в това заведение го правят (видео)
Facebook Twitter Google+Заведението”Джамбан кафе” в Индонезия сервира ястията си в съдове с формата на тоалетта чиния, предаде “Франс прес”, цитирани от “24 часа”. Малкото заведение в... Ще се храните ли в тоалетна чиния, защото в това заведение го правят (видео)

Заведението”Джамбан кафе” в Индонезия сервира ястията си в съдове с формата на тоалетта чиния, предаде “Франс прес”, цитирани от “24 часа”.

Малкото заведение в Семаранг на остров Ява отвори врати през април, но вече приема само клиенти, направили предварително резервация. Ястията се сервират в съдове с форма на тоалетна чиния, а столовете в заведението напомнят капаци на тоалетни чинии.

За онези, които изпитват отвращение, когато им е поднесена супа в подобен съд, са предвидени торбички за повръщане, окачени край входа на заведението.

15-годишната Аниса Деа първоначално изпитала отвращение, но впоследствие се успокоила, след като собственикът на заведението я уверил, че сервираната храна е здравословна.

“Първоначално изпитах погнуса, но от любопитство изядох част от ястието”, разказа 27-годишният Мукодас. То напомняло супа топчета, поднесена в съд с форма на тоалетна чиния.

В Тайван и Русия също има ресторанти, посветени тематично на тоалетните, но “Джамбан кафе” се отличава с това, че собственикът му информира клиентите за обществената хигиена и необходимостта да се ползват по-често тоалетните в страната.

Собственикът Буди Лаксоно е и здравен експерт, чиито услуги са били ползвани от местните власти. На лаптопа си той показва пред клиентите видео кадри, които окуражават използването на тоалетни.

Още от категорията
Коментари