Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Арестуваха Кара Делевин заради… Арестуваха Кара Делевин заради…
Facebook Twitter Google+Британският модел, актриса и певица Кара Делевин е била задържана от френската полиция за повече от час, след като нагрубила сътрудник на... Арестуваха Кара Делевин заради…

Британският модел, актриса и певица Кара Делевин е била задържана от френската полиция за повече от час, след като нагрубила сътрудник на службата за сигурност на Eurostar.

Очевидци твърдят, че моделът се държал като разглезено дете по време на стандартните проверки за сигурност преди пътуването си със високоскоростния експресен влак от Париж до Лондон, предава bgnes.com. По-късно се оказа, че тя бързала за рождения ден на сестра си Попи.

Инцидентът е станал, след като багажът на Кара е бил подложен на проверка.

Тя демонстративно използвала мобилния си телефон в момента на проверката, което е строго забранено да се направи.

Първоначално 23-годишната Кара обсипала с ругатни служителя по сигурността и колегата му, а след това коленичила и заела молитвена поза, за да й бъде позволено да се качи на влака възможно най-скоро.

Тя била отведена в стаята за разпити, откъдето била освободена след един час със зачервени очи. Изглежда, че е плакала.

Според източник от френските служби за сигурност, много знаменитости се държат така, сякаш те са над закона. Много звезди са нетърпеливи и груби, понякога без причина.

Още от категорията
Коментари