Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Адел чупи рекорд на Джъстин Тимбърлейк Адел чупи рекорд на Джъстин Тимбърлейк
Facebook Twitter Google+Ако ни следите редовно, със сигурност знаече, че дългоочакваният албум на Адел е на пазара и вече е на път да счупи... Адел чупи рекорд на Джъстин Тимбърлейк

Ако ни следите редовно, със сигурност знаече, че дългоочакваният албум на Адел е на пазара и вече е на път да счупи рекорди. Според списание „Билборд”, от първия ден на пускането му – в петък, само в платформата на Apple за онлайн музика iTunes са продадени над 900 000 копия. Прогнозите са, че албумът „25” може да достигне до 2,5 милиона продадени екземпляра само за седмица и така да счупи рекорда на бившата момчешка група NSYNC, от която стартира кариерата на Джъстин Тимбърлейк.

Албумът на младежите “No Strings Attached”, издаден през 2000 година, до момента е единственият, който има славата на 2,4 милиона копия, продадени в рамките на седем дни.

Но много вероятно е да отстъпи пред “25” на Адел.

Британката има традицията да кръщава албумите си на възрастта, на която ги е създала – дебютният се казва „19”, а вторият, донесъл ѝ световна слава, е „21” от 2011 г.

Още от категорията
Коментари