Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Жените, които спят голи, отслабват по-бързо Жените, които спят голи, отслабват по-бързо
Facebook Twitter Google+Според Американската академия за здраве температурата на тялото е най-естествена температура за човека. А нея достигаме точно когато спим голи. Когато си... Жените, които спят голи, отслабват по-бързо

Според Американската академия за здраве температурата на тялото е най-естествена температура за човека. А нея достигаме точно когато спим голи. Когато си носим пижами, всъщност увеличаваме естествената температура на тялото и това води до безсъние. Безсъниието – до стрес, а стресът до качване на килограми.

От друга страна, когато спим голи, просто се чувстваме добре в собственото си тяло. Това увеличава самочувствието и тaка ставаме по-привлекателни за противоположния пол.

Има ли по-хубаво чувство, от това да прегърнете любимия рано сутрин и да го усетите с всяка частица от тялото си? Такива утрини обещават фантастичен ден. Ако страдате от безсъние, спането голи, ще ви помогне. Ето кои са основните ползи от това спане:

  • Ще намалите мазнините в областта на корема
  • Ще ви е по-удобно
  • Няма да има нужда да взимате душ
  • Ще привличвате мъжа до себе си повече и следователно ще се отдавате на любовни страсти по-често.
Още от категорията
Коментари