Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Една “Случайна среща” в Сатиричния театър Една “Случайна среща” в Сатиричния театър
Facebook Twitter Google+Всички мечтаем за истинската любов. Онази, която ще се появи изневиделица, ще ни удари като гръм от ясно небе и ще ни... Една “Случайна среща” в Сатиричния театър

Всички мечтаем за истинската любов. Онази, която ще се появи изневиделица, ще ни удари като гръм от ясно небе и ще ни понесе по кривите на щастието. Звучи прекрасно, нали? По-прекрасно може да стане само ако тази любов върви в комбинация с тлъста банкова сметка. Така поне мислят героите в новия спектакъл в Сатиричния театър „Алеко Константинов“ – „Случайна среща“.

6cfe513d7dc957c19d7d6bf1520d7b5e
Това е романтична комедия, в която авторът Ерик Чапъл ни прави съпричастни с проблемите на четирима непознати, които ближат раните от предишните си връзки и се опитват да започнат живота си отначало. За да открият нова тръпка, те решават да посетят сбирка на необвързаните, която се превръща в „случайна среща“ с любовта. Но дали търсената е оригинал или фалшификат? Това ще разберете, когато видите пиесата, гарантираща добро настроние и много смях.

Sreshta2
Режисьор е Бойко Илиев, а в ролите са Кирил Ефремов (Малкълм), Кирил Бояджиев (Клайв), Албена Павлова (Лиз) и Жанет Иванова (Джули).

event_89218

Малкълм е сваляч, който има заучени фрази, с които впечатлява жените, Клайв пък е мъж, напуснат от съпругата, за която не спира да мечтае. Джули си търси богат съпруг, за предпочитане лекар, а Лиз не разбира защо мъжът й я е напуснал. Когато тези четирима чудаци се срещнат, се получава експлозия от чувства, които в крайна сметка прикриват едно – нуждата на всеки индивид от капчица любов.

Още от категорията
Коментари