Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бихте ли купили диамант за 40 млн. на 7-годишната си дъщеря? Бихте ли купили диамант за 40 млн. на 7-годишната си дъщеря?
Facebook Twitter Google+Диамантът Синя луна бе продаден за 40 млн. евро на аукцион на “Сотбис” в Женева. Синя луна е с тегло 12,03 карата,... Бихте ли купили диамант за 40 млн. на 7-годишната си дъщеря?

Диамантът Синя луна бе продаден за 40 млн.

евро на аукцион на “Сотбис” в Женева. Синя луна е с тегло 12,03 карата, като постигнатата цена е най-високата за карат. Сумата от 40 млн. евро може да се нарече като “задоволителна”, тъй като преди аукциона от “Сотбис” очакваха диамантът да бъде продаден на цена между 32 и 51 млн. евро., съобщава БГНЕС.

Часове след края на аукциона стана ясно, че купувачът на Синя луна е хонконгският магнат Джоузеф Лау, който миналата година бе признат в Макао за виновен в подкуп. Лау е купил диаманта за 7-годишната си дъщеря, наречена на негово име. В нейна чест милиардерът моментално е преименувал камъка на Синята луна на Джоузефин.

И тук е мястото да си зададем въпроса какво би правило едно 7-годишно момиченце с диамант? Дали ще го носи, или ще го държи заключен в сейф. Как изобщо би изглеждало момиченцето? Все още невинно създание,а с 40 млн. евро на пръста си…

Още от категорията
Коментари