Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
“Рибарят и неговата душа” се завръща по-мащабен от всякога в НДК “Рибарят и неговата душа” се завръща по-мащабен от всякога в НДК
Facebook Twitter Google+Уникалният проект “Рибарят и неговата душа” се завръща триумфално в Зала 1 на НДК. След успеха на първото представление по време на... “Рибарят и неговата душа” се завръща по-мащабен от всякога в НДК

Уникалният проект “Рибарят и неговата душа” се завръща триумфално в Зала 1 на НДК. След успеха на първото представление по време на „Салон на изкуствата“ , проектът отново се появява с невероятни 3D ефекти. Над 100 артисти, сред които звездите: Ненчо Балабанов, Йоанна Драгнева, Весела Бонева, Ана Топалова, Димо Алексиев и др., ще потопят за втори път зрителите на Двореца в магичната атмосфера от едноименната приказка на Оскар Уайлд на 10 ноември от 19:00 часа.

Спектакълът е с подобрена визия, съкратено е времето до 2 часа, без антракт. От екипа споделят, че са предвидили всеки нов спектакъл да се отличава с нещо ново и провокативно и този в най-голямата зала в НДК не прави изключение. Зрителите ще се насладят на нови музикални фрагменти, които подкрепят усещането за цялостното узряване на спектакъла. Оригиналното използване на различни музикални стилове като симфонична музика, джаз, поп, рок, етно мотиви, както и съчетанието между оперни и поп изпълнители, обединени от симфоничен оркестър и хор, под диригентската палка на маестро Кирил Ламбов, превръща “Рибарят и неговата душа” в арт проект от най-ново поколение.

Спектакълът ще зарадва феновете на качественото изкуство с изцяло нова хореография дело на топ-хореографа на Музикалния театър – Татяна Янева. Автор на оригиналната музика е Минко Ламбов, а текстовете са дело на Ана Топалова, която разкри: “Спектакълът има изцяло сменена хореография, подобрена е визията, съкратено е времето до 2 часа. Продукцията е на световно ниво”.

Още от категорията
Коментари