Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
„Опасно за живота“ на Асен Блатечки „Опасно за живота“ на Асен Блатечки
Facebook Twitter Google+Превръщаме ли се в марионетки в ръцете на страха, когато той се появи в живота ни? Докъде може да ни доведе това?... „Опасно за живота“ на Асен Блатечки

Превръщаме ли се в марионетки в ръцете на страха, когато той се появи в живота ни? Докъде може да ни доведе това? Има ли начин да го прогоним и как да го направим? Отговори на тези въпроси ни дава постановката „Опасно за живота“ на Tеатрална къща Viva Arte.

^616DBC5AD74A50F0379E58C82EA2CB5D5729D33014F4097D98^pimgpsh_fullsize_distr
Премиерата на пиесата в столицата се състоя на 30 октомври (петък) в Театър „Открита сцена“ (бивш „Сълза и смях“). Неин режисьор е Асен Блатечки. Той е и главният герой – богаташът Режи, който ежедневно се страхува за себе си, защото смята, че е потенциална жертва на отвличане заради състоянието, което притежава.

Поради тази причина барикадира дома си с последна дума на охранителната техника, а също и наема професионален бодигард (в ролята Асен Лозанов), който да се грижи всяка секунда за сигурността му. Какво обаче се случва, когато последният прекрачи прага на къщата му? Излиза, че телохранителят е по-опасен от евентуалните похитители…

^0348C19930547D0673022A6103145B8DED59BC5F92C076C4C4^pimgpsh_fullsize_distr

На сцената се качват още Невена Бозукова – Неве, Милена Маркова – Маца и Стефан Иванов. Образите им са забавни и колоритни. Публиката ги оценява подобаващо, дарявайки ги с непрестанни аплодисменти и бурен кикот.

Комедията, с елементи на екшън, със сигурност ще ви разведри. Затова оглеждайте се и се ослушвайте за следващите дати, когато ще се играе спектакълът, но внимавайте, защото има „опасност за живота“ ви… от смях.

Още от категорията
Коментари