Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Фън шуй у дома привлича парите и късмета Фън шуй у дома привлича парите и късмета
Facebook Twitter Google+Фън Шуй е древна система за балансиране на доброто и лошото. Според китайската философия на фън шуй областта на здравето и дълголетието... Фън шуй у дома привлича парите и късмета

Фън Шуй е древна система за балансиране на доброто и лошото. Според китайската философия на фън шуй областта на здравето и дълголетието е в източната част на дома. Поради тази причина трябва да насочите енергията си натам.

Зоната на здравето се активира със специални символични предмети като бамбук, бор, праскови (нечетен брой), сърни.

В източната част на апартамента може да поставите бонсай или картина с природен пейзаж.

Подходящи символи за вашето помещение са:

– фонтан – гарантира богатство и изобилие; колкото е по-голям, толкова по-силна е гаранцията;
– икебана с хвойново дърво – обещава дълъг и богат живот;
– водопад – привлича късмета; можете да го осветите с разноцветни лампички;
– ако хвърляте във вашия водопад или фонтан монетки – това ще ви осигури щастлива и осигурена старост;
–  разчистете пътя към вашата входна врата и не оставяйте нищо, което да пречи на добрата Чи да влезе в дома ви; това включва и обувки пред входната врата.

Зона на „богатството“ може да се оформи в различни кътчета на дома, но най-внимателно се отнесете към ваната и тоалетната, тъй като именно там се намират най-главните водни източници. Смята се, че отвореният капак на тоалетната, както и постоянно капещите кранове пречат на процъфтяването и забогатяването. Ако банята и тоалетната са в едно помещение, фън-шуй препоръчва да ги разделите с преграда.

(Ако този текст ви е харесал го споделете с приятели, за да знаем, че темата ви интересува и искате да продължим да пишем по нея.)

Още от категорията
Коментари