Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Театър “Азарян” вдига завесата с премиера на “Чайка” под режисурата на Явор Гърдев Театър “Азарян” вдига завесата с премиера на “Чайка” под режисурата на Явор Гърдев
Facebook Twitter Google+Обновената Зала 2 на Националния дворец на културата (НДК) отваря врати след броени дни. Театър “Крикор Азарян” ще посрещне първите си посетители... Театър “Азарян” вдига завесата с премиера на “Чайка” под режисурата на Явор Гърдев

Обновената Зала 2 на Националния дворец на културата (НДК) отваря врати след броени дни. Театър “Крикор Азарян” ще посрещне първите си посетители с премиера на постановката “Чайка” под режисурата на Явор Гърдев, съобщава cross.bg.

Премиерата е на 26 октомври.

На сцената ще видим Захари Бахаров, Владимир Пенев, Ованес Торосян, Елена Телбис, Снежина Петрова и още шестима популярни артисти.

“Много ми се искаше да направя “Чайка” именно с тези актьори, защото това са хора, на които ми се струва, че мога да се опра точно за този материал. Актьорите са с точните роли, които могат да пресъздадат. Съставът за мен е почти идеален”, казва режисьорът.

Зала 2 в НДК вече ще носи името на незабравимия режисьор Крикор Азарян. Ремонтът на амфитеатралната зала тече и през следващия сезон тя ще бъде втората най-голяма сцена след Народния театър, в която ще се играят театрални представления.

(Ако този текст ви е харесал го споделете с приятели, за да знаем, че темата ви интересува и искате да продължим да пишем по нея.)

Още от категорията
Коментари