Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
„Погледи“-те на четирима млади автори ни приканват в Пловдив „Погледи“-те на четирима млади автори ни приканват в Пловдив
Facebook Twitter Google+На 23 октомври в кино „Космос“ в Пловдив се открива съвместната фотографска изложба на Цветан Узунов, Иво Маджаров, Георги Михайлов и Чавдар... „Погледи“-те на четирима млади автори ни приканват в Пловдив

На 23 октомври в кино „Космос“ в Пловдив се открива съвместната фотографска изложба на Цветан Узунов, Иво Маджаров, Георги Михайлов и Чавдар Калдиев.

Pogledi poster

Експозицията, в която са запечатани мигове от преходната красота, носи заглавието „Погледи“. В нея авторите са се насочили към пейзажа – пространството, което е около нас и ни обгръща с магичната си красота, тайнственост и простор. Чрез изложбата си те целят да ни изкарат от рамката на забързаното ежедневие и сивота в дъждовните есенни дни, помагайки ни да изградим своя фантастична приказка.

Началото ще бъде дадено в 19:00 ч.

(Ако този текст ви е харесал го споделете с приятели, за да знаем, че темата ви интересува и искате да продължим да пишем по нея.)

Още от категорията
Коментари