Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Екшън в Бургас! Мъж се хвърли от третия етаж заради голяма опасност | Екшън в Бургас! Мъж се хвърли от третия етаж заради голяма опасност |
Facebook Twitter Google+В 19.25 часа в четвърто РУ Бургас е получено съобщение за това, че в жилище разположено на третия етаж във вх. 4... Екшън в Бургас! Мъж се хвърли от третия етаж заради голяма опасност |

В 19.25 часа в четвърто РУ Бургас е получено съобщение за това, че в жилище разположено на третия етаж във вх. 4 на бл. 105 в к-с „Меден рудник“ възникнал пожар.

Това съобщиха от полицията в Бургас.

Своевременно отишлите на място полицейски служители започнали евакуация на входа, като към момента гасителните действия на бургаските огнеборци продължават.

Обитаващият жилището – 44 годишен мъж,опитал да излезе през входната врата, но се оказал блокиран, поради което скочил през терасата.

Откаран е в болницата, като към момента се изяснява здравословното му състояние.

В същото време допреди минути пожарникарите все още се опитваха да загасят пламъците. Още с пристигането си пък полицаите евакуирали блока, тъй като имало опасност за здравето им заради гъстия дим.

Причините за пожара ще се изясняват тепърва.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Още от категорията
Коментари